Op zoek naar familieopstellingen hylke bonnema?

familieopstellingen hylke bonnema
Home Hylke Bonnema.
Familieopstellingen maken blokkades zichtbaar. Met onze workshops en opleidingen hebben we al duizenden mensen als jij verder geholpen. En honderden professionals opgeleid om de kracht van het opstellen zelf toe te passen. Lees over onze Jaaropleiding. Of over De Reis voor je Leven. Hoe kunnen we jou versterken? Ben je op zoek naar nieuwe inspiratie in je leven? Bezoek dan een van onze workshops of doe mee aan het jaarprogramma De Reis voor je Leven. mezelf persoonlijk ontwikkelen. De Jaaropleiding Familie en Organisatieopstellingen en de Zomerschool Intuïtief Systemisch Coachen leren jou het vak van opsteller en zetten je op een innerlijke reis naar bewustzijn, die jouw leven voorgoed zal veranderen. mezelf professioneel ontwikkelen. GRATIS online videocursusen en producten. Om op een makkelijke manier kennis te maken met de manier van werken van Hylke Bonnema hebben we voor jou een aantal gratis producten ontwikkeld.
Handboek FamilieOpstellingen Hylke Bonnema Grondleggers.
Wie zijn wij? Familieopstellingen Limburg.
Ik besloot om samen met Monique de opleiding tot familieopsteller te volgen bij Hylke Bonnema van familieopstellingen.nl te Heiloo. Deze ervaring was zo geweldig dat we besloten dit niet voor ons zelf te houden en ieder die wil kennis te laten maken met familieopstellingen.
Indoroots, familieopstellingen voor Indo's' indoroots.
met toevallig wat Indonesische roots? Hoe dan ook je bent welkom bij onze workshops familieopstellingen. Tijdens onze opleiding familieopstellingen bij Hylke Bonnema hebben wij, Yvonne en Ada, ervaren dat onze Nederlands-Indische afkomst een veel grotere invloed op ons leven heeft gehad, dan we ons eerder bewust waren.
Familie-opstellingen bij kanker Henk Fransen Hylke Bonnema.
Interview met Hylke Bonnema. Hylke Bonnema is de oprichter van de Academie voor familieopstellingen. Klik op onderstaande video om de video te starten.: Familie-opstellingen bij kanker Henk Fransen en Hylke Bonnema in gesprek over systemisch werk. Heb jij ervaringen met familie of ziekte-opstellingen bij kanker?
Familieopstellingen systemisch werk relatieopstellingen Amsterdam.
In 2016/2017 heb ik verschillende cursussen en de jaaropleiding familie en organisatieopstellingen gevolgd aan de academie voor opstellingen bij Hylke Bonnema. Je kunt bij mij dus tevens terecht voor familieopstellingen, deze kunnen we 1 op 1 doen door middel van een tafelopstelling of middels het werken met vloerankers, en tevens is het mogelijk om een opstelling in een groep met echte representanten te doen.
Handboek Familieopstellingen. Hylke Bonnema PDF Free Download.
Ruimte voor vragen uit je ervaringen als opsteller. Een voorbeeld van een masterclass is onze 6-daagse Masterclass Psychosomatiek en Opstellingen Deze Masterclass wordt gegeven door Hylke Bonnema in samenwerking met Henk Fransen. 30 Handboek Familieopstellingen. Over Hylke Bonnema Hylke Bonnema is opgeleid door Bert Hellinger, de grondlegger van het Systemische Werk.
Over Hylke Bonnema.
Basisworkshop familieopstellingen in 3 keer. Basisopleiding zakelijke opstellingen in 4 dagen. Basiscursus Agile en systemisch werken. Over mijn bronnen, jahnu. Mijn bronnen voor opstellingen zijn Bert Hellinger, Boudewijn Lemstra en Hylke Bonnema. De laatste jaren heb ik veel met Hylke Bonnema gewerkt, en veel van hem geleerd, en hij van mij.
Het nieuwe opstellen door Hylke Bonnema, Cuny Stelpstra Boek Managementboek.nl.
Hylke Bonnema is van huis uit psycholoog. Hij is opgeleid door Bert Hellinger, de grondlegger van het systemische werk, en ontwikkelde zich vervolgens tot een expert in familieopstellingen. In zijn eigen Academie van Opstellingen geeft Hylke als meesteropsteller en systemisch leiderschapsexpert les en begeleidt hij opstellingen.
Mincka van Houten Systemisch MensenWerk.
2004 opleiding familieopstellingen Elly te Brake. 2001 opleiding familieopstellingen Peter en Otteline van Zuilekom. Vanaf 1998-2006 werkzaam als orthopedagoge, trainer bij Vergouwen Overduin, docent psychologie New School for Informationservices te Amsterdam, psychologe bij Bureau Perspectief te Amsterdam. Sinds 1996 ben ik student aan de Ridhwanschool, dit is een school voor transpersoonlijke psychologie waar kennis en inzichten uit de westerse psychologie worden geïntegreerd met oosterse wijsheidstradities. In deze school worden psychologische processen en bewustzijnsontwikkeling integraal benaderd, naast meditatie staat het werken met inquiries centraal. 1997 postdoctoraal opleiding GZ psychologe. 1992 afgestudeerd Dramatherapie HBO Middeloo Amersfoort. 1990 afgestudeerd orthopedagogie UVA daarbij ook behalen van Onderwijsbevoegdheid. Opleidingen/workshops systemisch werk bij: Hunter Beaumont, Hylke Bonnema, Jet Centeno, Gerrit Nellissen, Han Deibert, Elly te Brake, Daan van Kampenhout, Peter en Ottelien van Zuilekom.

Contacteer ons