Resultaten voor ingrid dykstra opleiding

ingrid dykstra opleiding
Ingrid Dykstra @IDykstra Twitter.
Ingrid Dykstra volgt nu. Ingrid Dykstra @ IDykstra 4 feb. Op maandag, 23. maart zijn er nog twee opties vrij in Enschede voor gezinnen, die graag met een gezinsopstelling in een kleine veilige groep willen kijken naar een zorg of probleem betref hun kinderen/jongeren.
Janine Kok.
De opleiding Systeemtherapie en de Masteropleiding Systeemtherapie volgde ik bij Jan Velsen in Haarlem en ook trainingen zoals Traumaopstellingen bij Franz Ruppert, Opstellingen van ziektebeelden bij Stephan Hausner, Gezinsopstellingen en opstellingen met kinderen bij Ingrid Dykstra en Maskermakers van Wibe Veenbaas.
Jokke Cooiman: Ervaren coach, Voor kinderen, jongeren Volwassenen.
Supermooie kerstdagen en en prachtig mooi 2017 toegewenst van het Ezelkunsten-team. Ezekunsten aanwezig bij Kerstmarkt Kinderhospice Binnenveld. Asinotherapie Opleiding 15 16 april 2016. Workshop Hondenspiegelen 31 maart en 2 april. Fijne Kerstdagen en een Gelukkig 2016. Ezelkunsten.nl in het nieuws.
Praktijk voor coaching en hoogsensitiviteit Marije van den Hoek.
Ik ben Aura Soma kleurentherapeut en therapeut Systemisch Werk familie en organisatieopstellingen en ik volgde onder andere de leergang begeleiden HoogSensitieve Personen, Masteropleiding familie en organisatieopstellingen, basisopleiding Bachbloesem en aromatherapie, Reiki-master, Contactgericht Spelen en Leren, Growing Minds, basistraining NLP en counseling.
Opleidingen Ingrid Dykstra.
Leren om jongeren hun kracht terug te laten vinden? Dan is de opleiding Familieopstellingen met Kinderen en Jongeren, ook wel bekend als de opleiding tot Systemisch Kindercoach geschikt voor jou. Waarom een opleiding tot systemisch kindercoach? Het leven van een kind of jongere kan complex zijn.
Opleidingen en Trainingen voor Kindercoach Nationale Beroepengids.
Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Kindercoach, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl. Er bestaan korte cursussen en opleidingen tot Kindercoach.
Opstellingenwerk.
Mijn opleiding heb ik gehad bij Ingrid Dykstra in Hamburg Dld. Regelmatig wisselen we met elkaar uit over ons werk. Uit haar praktijk voor systemische kindertherapie heb ik de urgentie meegenomen, om in alle omstandigheden de kinderziel in het oog te houden.
Jeroen Verdonk Voor een opleiding van Ingrid Dykstra. Facebook.
Jeroen Verdonk aan Familie Opstellingen. 2 april 2019. Voor een opleiding van Ingrid Dykstra opstellingen voor jongeren en kinderen zijn we naarstig op zoek naar gezinnen voor donderdag 4 april 15.00 of vrijdag 5 april 15.00. Kosteloos normaliter 200 Euro.
Kindercoaching Familieopstellingen Kind en Jongeren Intermediair.nl.
Ingrid Dykstra zal live-demonstraties geven en je gaat veel praktisch aan de slag. De theoretische verdieping en praktische toepassing zijn perfect in balans. Tijdens de opleiding kindercoach worden tal van onderwerpen behandeld die centraal staan tijdens de ontwikkeling van het kind, zoals dyslexie, contentratieproblemen, ADD, verstrikking in het gezin, pesten en eenzaamheid.
Familieopstelling Basisopleiding van het UNLP.
De vraag naar gecertificeerde Familieopstellers en Systemisch Coaches wordt elk jaar groter. UNLP biedt jou een hoogwaardige opleiding, waarin met behulp van Systemische NLP-technieken, vaardigheden en houding, de beleving van de cliƫnt en jouw eigen effectiviteit vele malen krachtiger wordt. Trainers en opstellers van de basisopleiding Familieopstellingen. De Familieopstellingen Basisopleiding van UNLP kenmerkt zich door wereldwijd gerenommeerde opstellers. UNLP heeft het voor elkaar gekregen, Ingrid Dykstra, Daan van Kampenhout, Bruno Billiet en Flora Verelst bij elkaar te laten komen om hun kennis, vaardigheden en inzichten met jou als deelnemer te delen.

Contacteer ons